Середа, 24.04.2024, 10:51
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2015 » Грудень » 24 » Новорічне чудо - Ялинка 2016
22:00
Новорічне чудо - Ялинка 2016

Новорічні й різдвяні свята завжди були, є і будуть найяскравішими і найочікуванішими із усіх свят. Для кожної людини, незалежно від віку, вони пов’язані зі здійсненням мрій, з вірою у краще.

24 грудня більше тисячі обдарованих дітей, дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, з багатодітних та малозабезпечених родин, сімей учасників АТО та переселенців отримали привітання від голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова під час обласного дитячого свята "Ялинка - 2016".

«Свято Нового року надихає нас, дорослих, на створення маленького свята і великого дива для кожної дитини. Це свято завжди приносить гарні подарунки та веселощі. Ми подбали про підготовку святкових заходів для усіх малюків нашого регіону, і у першу чергу для тих, хто позбавлений батьківського піклування, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей із сімей учасників АТО, переселенців. Впевнений, що до добрих благодійних справ залучаться усі жителі області, адже доброта, небайдужість і щирість завжди були притаманні нашим землякам. Хай в кожен дім Новий 2016 рік принесе радість і щастя. Хай завжди буде над нашою землею і над кожним з вас Господнє благословення! Бажаю усім жителям Дніпропетровщини здоров’я і благополуччя, віри у краще майбутнє, в себе, у свою долю і здійснення найзаповітніших мрій», – зазначив Гліб Пригунов.

Учасниками святкового дійства стали 15 учнів загальноосвітніх навчальних закладів Солонянщини, які із задоволенням отримали солодкі подарунки та переглянули казкову виставу «Снігова королева», яку для них підготували артисти Дніпропетровського академічного театру опери та балету. Малеча вперше відвідала подібний захід!

Неперевершена гра акторів, академічний спів, чудові декорації, спецефекти та живе спілкування з Дідом Морозом та Снігуронькою не залишили байдужим жодне дитяче серце!

Переглядів: 399 | Додав: lady | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика