П`ятниця, 03.05.2024, 13:49
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2015 » Січень » 22 » Мільйони різних «Я», а разом – Україна
18:07
Мільйони різних «Я», а разом – Україна

Напередодні загальнонародного свята - Дня Соборності України у Микільській на Дніпрі СЗШ відбулася зустріч з учасником АТО Плохотнюком Олександром, який подарував школярам Державний прапор України з підписами бійців АТО, які захищають Соборність України. З метою поглиблення знань про історичне минуле держави,  виховання національної свідомості школярів 22.01.2015 року класний керівник 9 класу Синиця Т. В. провела відкриту виховну годину для учнів 5 – 10 класів «У єдності наша сила: День соборності України». 

Для учнів 1-4 класів вчитель 1 класу Неліпа З.П. провела інформаційно – пізнавальну годину «Імена та символи козацтва». Учні читали вірші про Україну, створили ланцюг єдності. Об’єднали Україну за допомогою квітів кольорів державного прапора.

Заступник директора з ВР та вчитель фізичної культури Чернов В.С. провів щорічні змагання з шахів, присвячені Дню Соборності, серед учнів 5-7 класів, в яких переміг учень 7 класу Ровенський Данило. Cеред  учнів 8 – 10 класів переможцем став учень 10 класу Водоп`янов Володимир. 

До Дня Соборності була приурочена виставка дитячих малюнків. Протягом тижня працювала книжкова тематична  виставка в шкільній бібліотеці «Соборна Україна: від ідеї до життя». Шкільний бібліотекар Чернова І.Є. надавала допомогу класним керівникам в підготовці до проведення тематичних годин спілкування.

Заступник з виховної роботи Чернов В.С.

Переглядів: 541 | Додав: lady | Теги: Микільська на Дніпрі СШ, День Соборності України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика