Неділя, 28.04.2024, 01:10
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2014 » Грудень » 18 » З Днем Святого Миколая!
22:38
З Днем Святого Миколая!

Щиро вітаємо Вас з Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. Це добре й веселе свято є найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно уже уособлює в собі початок величного вселенського Новоріччя.

Вшановуючи доброго покровителя дітей, а також усіх знедолених і нужденних, ми покладаємося на його допомогу та опіку. На нього чекають мільйони дітей і дорослих в усьому світі, адже окрім подарунків він приносить у кожну оселю радість, надію та любов. Пам’ятаймо, що кожен з нас, дорослих, є своєрідним помічником Миколая. Освятімося найкращими людськими чеснотами, чистими помислами і благочестям. Поділімося своєю любов’ю, добром і щедрістю душі з ближніми, допоможімо їм відчути радість свята. Аби цього справді казкового дня Святий Миколай завітав до кожної дитини.

Сердечно бажаємо Вам, шановні колеги, здоров’я, добра, радості та великої духовної благодаті. Нехай щедрий Святий принесе мир, щастя, злагоду та благополуччя Вашим родинам. Нехай зігріє Вас тепле свято, а Святий Миколай здійснить всі Ваші бажання!

Переглядів: 551 | Додав: lady | Теги: День Святого Миколая | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика