Неділя, 28.04.2024, 21:24
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2014 » Грудень » 2 » Пам'ятаємо...
16:51
Пам'ятаємо...


З 21 по 28 листопада в Криничанській школі проходили дні національної пам’яті до 81-х  роковин жертв Голодомору 1932 – 1933 років. Головною метою цих заходів було поглиблення знань учнів про роки голодомору в Україні та його наслідки для українського народу; вчити дітей бережно ставитися до історії своєї країни, розкривати її як білі, так і чорні сторінки; виховувати здатність кожної людини на скорботу і пам'ять про мільйони загублених життів співвітчизників. В шкільній бібліотеці була поновлена постійно діюча виставка, де зберігаються не лише друковані видання, але й свідчення очевидців.

21 листопада була запалена свічка пам’яті. Учні 7 класу організували виставку, де розмістили добірку свідчень очевидців тих страшних подій.

На протязі тижня в кабінеті історії учитель Подолкіна О.В. організувала перегляд тематичних документальних фільмів.

28 листопада пройшов єдиний урок пам’яті „Голодом вбивали нашу свободу. Не підкорені у 33-му – непереможені сьогодні!” Учителька 3 класу Перетятько С.А. зі своїми вихованцями уже традиційно в українських костюмах, запаливши свічку пам’яті провели цей урок.

Учителька 2 класу Шикор Н.О. зі своїми дітками зробили аплікації про ці жахливі події. Перетятько О.О. своїм 11-ти класникам показала добірку фотографій Голодомору 1932 – 1933 років.

                                      

Пам'ятаємо! Бо безпам'ятство породжує байдужість!

Переглядів: 534 | Додав: lady | Теги: КРИНИЧАНСЬКА СШ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика