Четвер, 02.05.2024, 10:40
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2014 » Вересень » 10 » Міжнародний день миру
11:54
Міжнародний день миру

З 19 до 22 вересня на Дніпропетровщині відбудеться Всеукраїнська освітня кампанія «Голуб миру» під гаслом «Право народів на мир». Акція організована представництвом ООН в Україні за сприяння Міністерства освіти і науки України. Вона пройде з метою відзначення Міжнародного дня миру (21 вересня 2014 р.).

З метою відзначення Міжнародного дня миру Представництво Організації Об’єднаних Націй в Україні за сприяння Міністерства освіти і науки України проводить 19-22 вересня 2014 року Всеукраїнську освітню кампанію «Голуб миру» під гаслом «Право народів на мир» (лист МОН від 31.07.2014 №  1/9-387).

Відзначення Міжнародного дня миру сприятиме приверненню уваги дітей та молоді до питань збереження миру задля забезпечення стійкого прогресу людства та дотримання принципів гуманності, свободи, добра і поваги, що закладені у Декларації Генеральної асамблеї ООН про право народів на мир.

Рекомендуємо педагогічним та учнівським колективам закладів освіти району долучитися до кампанії та надаємо інформаційно-методичні матеріали та розробки виховних заходів.

Про проведені заходи просимо інформувати відділ освіти до 23.09.2014 р., надаючи стислий опис та фотоматеріали (окремо від тексту) на ел.адресу: mari5505@yandex.ua

ІНФОРМАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ  МАТЕРІАЛИ

         Пропонуємо для використання зразки виховних заходів:

Переглядів: 5663 | Додав: lady | Теги: міжнародний день миру | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика