Субота, 27.04.2024, 11:12
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2014 » Серпень » 29 » Новий навчальний рік - нові плани
14:32
Новий навчальний рік - нові плани

"Організація виховної роботи у ЗНЗ у 2014-15 н.р. Нові погляди на практику виховної роботи та захисту дітей у навчальному закладі. Виховання інноваційної особистості в умовах становленні інформаційного суспільства", такою була назва серпневого засідання РМО ЗДВР шкіл та керівників ШМО класних керівників нашого району. Захід пройшов на одному подиху, в дусі патріотизму. Його розпочав фільм "Україна понад усе". Методист РНМК Грабко Т.А. зробила аналіз роботи РМО учасників виховного процесу.

ЗДВР Солонянської СШ №2 Галайда Т.В. ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями МОН України щодо організації виховної роботи в ЗНЗ. Класний керівник та вчитель історії Калинівської НСШ Ярош Н.О. зосередила увагу колег на основних рекомендаціях щодо проведення Першого уроку в новому навчальному уроці.

Присутні отримали рекомендації класним керівникам по роботі з дітьми у конфліктний та постконфліктний період. 

 

Не взяли участі в засіданні представники Василівської СШ, Жданівської СШ, Солонянської СШ №1, Аполонівської НСШ, Котлярівської НСШ, Малозахаринської НСШ, Малокалинівської НСШ, Промінської НСШ, Широчанської НСШ, Червономаяцького НВК, Оріхівської ПШ.

Переглядів: 532 | Додав: Тата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика