Понеділок, 29.04.2024, 18:07
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2014 » Червень » 13 » Відлуння подій....
10:08
Відлуння подій....

О, школо, свята альма – матер,
Тобі наш доземний уклін!

Цей чудовий шкільний дворик Микільської на Дніпрі СШ зберігає краплину за краплиною найдорогоцінніші події життя багатьох поколінь. А сьогодні він належить учням 11 класу – нашим випускникам. Під звуки мелодії шкільної пісні ведучі Орел Л.П. та Горова Ю.О.
запрошують учнів 11 класу у супроводі класного керівника Баландіної Валентини Іванівни на свято останнього дзвоника. Оплесками вітають випускників шановні гості: вчителі, батьки, друзі та їх рідні. Це і радісне, і сумне свято, бо продзвенить для них він востаннє і покличе в невідомі, незвідані далі.


Виноситься Державний Прапор самостійної незалежної України – як ознака сили й слави нашої держави.
За традицією, закладеною в школі, матері випускників дарують їм на українському рушнику каравай. Кожен учень відламує кусочок караваю.
Живи традиція народу України
Зерном пшеничним у дорогу проводжать
І рушником, що вишитий червоним,
Дорогу у майбутнє вистилять!

Випускники зробили коло з різнокольорових кульок, випустили їх у небо:
Славно відлітають журавлі
У вирій життя ми вас проводжаємо
Нехай – вам зірниця палає палає щаслива -
Від чистого серця добра вам бажаєм.

Директор школи Лисобик Володимир Сергійович підвів підсумки навчального року. Учні не тільки отримали знання, але й перемагали в районних олімпіадах, конкурсах, змаганнях, за що мають нагороди: Грамота «За активну участь в реалізації обласного проекту «Народна пам'ять ХХІ століття», в номінації «Родинна пам'ять про війну» - Владиславу Попову (11
клас) і Єлизаветі Черноштан (8 клас), Грамота «За активну участь в районних олімпіадах з навчальних предметів та високі досягнення», два Диплома за ІІ місце у ІІ (районному) етапі Всеукраїнської олімпіади з правознавства і української мови - Попову Владиславу, Черно-штан Єлизаветі: Похвальний лист за високі досягнення в навчанні, Грамота за І місце в районному етапі міжнародного українсько - литовського конкурсу «Дружать діти на планеті» в номінації «Фотографія», подяка за ІІІ місце в конкурсі на кращу декламацію поезії Тараса Григоровича Шевченка «Живи , Тарасе, в пам’яті людській» проекту «Іду душею до Тараса». Грамота «За активну участь в житті школи» Паляруш Тетяні (11 клас). Грамоти «За активну участь в спортивних змаганнях» Гарбаруку Сергію (11 клас), Водоп’янову Володимиру (9 клас), Плохотнюку В’ячеславу (8 клас), Плохотнюку Олексію
(7клас).
Привітали випускників перша вчителька Чернова Ірина Остапівна та класний керівник Баландіна Валентина Іванівна. Одинадцять шкільних років, сповнених радощів, важливих відкриттів, хвилюючих подій. Як непомітно вони пролетіли! Маленькі хлопчики та дівчата перетворились на гарних, романтичних, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення мрій і сподівань, юнаків та дівчат. Учні стоять на порозі дорослого життя. Зараз для них підійшла така мить, яку можна сприймати як межу. Цією межею між безтурботним дитинством і крилатою юністю буде отримання атестатів зрілості.
Запам’ятайте цей момент
Йому ціну ви знаєте
В житті важливий документ
Ви бережно тримаєте.

Усі разом,усі тринадцять учнів з п’ятого по одинадцятий клас, разом із класним керівником допомагали один одному бути бажаними реалізувати себе, всебічно розвинути свої здібності й можливості, досягнути успіху.
І успіх прийшов. В класі два медалісти: Попов Владислав закінчив школу з золотою медаллю, Гарбарук Сергій – зі срібною. На достатньому рівні закінчили школу Бендес Ярослав, Паляруш Тетяна, Лєхан Вікторія.
Випускники пам’ятають, що життя людини відбувається набіло, «без репетицій». Якщо ти не проявив найкращі здібності сьогодні, завтра нагоди може не бути.
Вони розуміють, що лише від них залежить, чи зроблять вони кожен день нашого життя змістовним, щасливим, корисним для нас,наших близьких, суспільства загалом.
Реалізувати себе може активна людина, яка не схиляється перед обставинами, труднощами випускники добре розуміють, що від їх активної громадянської позиції залежить їхнє майбутнє, майбутнє України.
Ми вам бажаєм від душі
Щоденно. Щогодинно.
Щоб всі екзамени в житті
Ви склали на відмінно.

Побажання від батьків висловила Гарбарук Тетяна Григорівна.
Бажаю вам діти в ці дні в Україні
Любити родину свою
Родина ж є ваша, це є Україна
Це матінка рідна земля.
Любіть її щиро, від чистого серця
Людей її також любіть
Любов – це сумлінням своїм проявіть.
Пам’ятайте дорогу до школи, до дому
Пам’ятайте своїх вчителів
Пам’ятайте калину, красу України

І мову чудову свою.
Нехай ваша доля буде щаслива
На рідній , на нашій землі
Бо розквітне ж колись УкраїноІ 

Буде щаслива наша родина

І будете, діти, щасливі і ви.

Особисто висловлюємо подяку за активну участь в організації і проведенню урочистої лінійки Лисобику В.С. (директору школи), Черновій І.О., (першій вчительці, а нині пенсіонерці), Чернову С.Д. (вчителю музики), Неліпі Л.А.,батькам 11 класу, Поповій В.В. (голові батьківського комітету).
Хочеться подякувати науково-методичний кабінет Солонянського райво за правовий профіль в 11 класі, спрямований на розвиток правової і громадянської компетентності, відповідних ціннісних орієнтирів, умінь, навичок учнів.


В.І.Баландіна
Класний керівник 11класу,
Учитель історії та правознавства
Микільської на Дніпрі СШ

Переглядів: 702 | Додав: lady | Теги: Микільська на Дніпрі СШ, Останній дзвінок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика