Неділя, 05.05.2024, 14:19
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2014 » Травень » 20 » Акція «Віват, Перемого!»
15:14
Акція «Віват, Перемого!»

Життя швидкоплинне, і з кожним роком війна все далі йде в історію. І з кожним роком ми, нажаль, втрачаємо наших дорогих ветеранів – живих свідків тих подій, хто воював, йшов на смерть за свою країну, за рідний край.

5 травня в Привільнянській СШ було відкрито виставку художньої літератури про війну на тему «Я прошу по той войне» В ході книжкової виставки, бібліотекарем була представлена систематична інформація щодо історичної події. Мета виставки - поглибити знання учнів про героїчне минуле нашого народу, допомогти усвідомити велич подвигу у Вітчизняній війні, виховувати в учнів пошану до тих, хто ціною свого життя здобув перемогу.

Минають роки, відлітають у вічність... Більше півстоліття минуло з тієї тривожної ночі, коли замовкли останні постріли, прийшов мир, за який заплачено ціною життя мільйонів людей. Все далі відходять ті грізні роки, але не згасає пам'ять про тих, хто віддав заради Перемоги своє життя.  

7 травня ввечері керівник клубу "Азимут" Сухінський О.А. здійснив туристичний перехід до села Військове. У поході прийняли участь не тільки учні школи а й випускники, які залишились не менш задоволеними. Правильно організована і добре проведена туристська самодіяльна подорож забезпечує хороший відпочинок , фізичний розвиток і спортивне вдосконалення, розширює їх кругозір і виховує дружню солідарність , любов до природи , дисциплінованість , мужність і ініціативу.

Великий подвиг захисників і визволителів нашої держави назавжди збережеться в пам'яті українського народу. Кожен з нас береже в душі щиру гордість за батьків і дідів, які захищали країну, глибоку вдячність тим, хто вистояв і переміг у війні, хто віддав своє життя в ім'я миру і спокою, не доживши до сьогоднішніх днів. Ми схиляємось перед доблесними ветеранами. Ми в неоплатному боргу перед їхніми незгасаючими подвигами.

Вони є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні.

Хай довгим та щасливим буде їх життєвий шлях!

Победа Вам досталась нелегко

Отечество, рискуя жизнью, защищали.

Закаты Вы встречали далеко

День Победы ежедневно приближали.

Радостно мы этот день встречаем,

А на глазах застыл печали заслон...

Ветераны мы о Вас не забываем,

Огромное спасибо и низкий Вам поклон.

Юлія Фомінова, старша вожата

Привільнянської СШ

Переглядів: 543 | Додав: lady | Теги: Привільнянська СЗШ, День Перемоги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика