Понеділок, 06.05.2024, 22:32
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2014 » Квітень » 5 » Військове! Ти маєш таланти!
23:09
Військове! Ти маєш таланти!

21 березня відбулося загальношкільне свято  «Таланти твої, Військове»На це свято були запрошені гості, які мають неоціненний дар – чаруюче виконувати українські народні пісні. Це жителі нашого села, без яких не проходить жодне сільське свято, - завідуюча сільським клубом Кужиль Т.І.  та учасниці  художньої самодіяльності Скрипкіна В. В. і Лебеденко О.М.  

 

 

 

 

 

 

 

Пісня  «Синові» у їхньому виконанні залишили глибокий слід у душах молодого покоління  та всіх присутніх.


Зачарувала своїм виконанням закарпатських народних пісень  і пенсіонерка  Решетнік Олена Павлівна, яка родом із Закарпаття.  Діти відчули дух  величних  Карпат, дух того народу, який зберіг традиції своїх предків.

А потім свої таланти перед гостями  показали учні школи. Всіх вразив виступ  Плахоти Єлизавети, Пемпко Марини, Глущенко Катерини та Куценка Миколи, які інсценізували уривок із драми Т.Г.Шевченка «Назар Стодоля».  Учениці 6 класу Мисюра Єлизавета та Сугак Тетяна  показали діалог Мотрі і Кайдашихи із «Кайдашевої сім’ї».

А також лунали українські народні пісні у виконанні учениць 5 кл. Басараб Каміли і Гузеват Людмили, учениці 10 кл. Пемпко Марини,  учня 5 кл. Бажана Юрія, учнів 10 і 7 кл. А наймолодші учні 1 кл. інсценізували пісню «Ой у лузі калина».

Також розкрили свій талант  учень 8 кл. Цугуй Ярослав, який вразив усіх присутніх грою на гітарі та учень 5 кл. Янчук Владислав, який склав вірш про Україну просто у ході свята.
Наприкінці дійства учні виконали пісню «Україно моя, Україно» та Гімн України.
              Військове, ти маєш свої власні таланти!

Переглядів: 550 | Додав: lady | Теги: свято талантів, Військове | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика