П`ятниця, 03.05.2024, 22:01
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2013 » Грудень » 30 » Новорічна казка
12:22
Новорічна казка
Новорічне свято в уяві кожного школяра асоціюється передусім із убранною різнокольоровою ялинкою та подарунками від казкового  Діда Мороза. Доросле населення країни завжди пов`язує прихід Нового року, як сподівання на  покращення добробуту життя.

    І хоч погодні умови цьогоріч не досить нагадують про прихід свята,  та це дарма: головне – вже кінець І-го семестру, попереду  канікули, Різдвяні свята, тож настрій чудовий святковий. На нього чекали з нетерпінням і малокалинівські школярі.

   Відкрила свято – новорічну казку директор школи Личман І.В. Зі словами вітання вона звернулася до усіх присутніх гостей, коллег, батьків, учнів.  Добрим словом згадала вчителів та учнів, які плідно попрацювали в І семестрі і показали гарні результати у районних конкурсах, вручивши їм грамоти та дипломи. А під бурхливі оплески звучали прізвища тих керівників фермерських господарств, приватних підприємців, які надали спонсорську допомогу для  проведення  цього свята. Вони постійно фінансують навчальний заклад, бо колись більшість із них також були учнями цієї школи і по-батьківськи турбуються про  неї. Це шановні наші: Лазаренко В.Г., Некрасов В.М., Некрасов С.М., Власовець М.І., Стик М.М., Коломоєць Г.О., Крюков М.В., Руденко О.І., Демідов В.Ю., ПП «Наукова». А ініціатором у такій справі і надійним помічником є голова батьківського комітету Некрасова Н.Д.

   У когось складеться враження, що школа така маленька, дітей капля, то що можна провести. Хочемо запевнити, що це зовсім не так, бо свята тут у нас проходять на високому рівні. Кожна дитина не обділена увагою. Має можливість розкрити свої творчі таланти. А подбали про це перед святом і директор школи Личман І.В., і вчителі Дрюкова Н.В., Власовець А.М. Дружно склали сценарій свята. Окремі слова подяки хочеться сказати Кириченко Л.О, в костюмерній якої такий запас, що хватить одягнути село.

         Вчителі – ведучі Наталія Володимирівна та Ангеліна Миколаївна кожним словом доносили до уваги присутніх найкращі побажання. Дід Мороз ( Стеценко В.) та Снігуронька (Тоцька В.) роздавали подарунки, водили хороводи, співали із присутніми пісень. Ну, а яке ж свято без Баби Яги  та Чорта? Вони справді ввійшли у свою роль. Костоусова Ю. та Некрасов А. розсмішили до сліз присутніх своїми танцями та частівками. Вони у той час, так видалось усім, перевтілились у справжніх професійних акторів.  Ігри, розваги, танці не давали сумувати нікому…

      Та свято, як і казка, не вічні, воно  швидко  добігло кінця. Отримавши табелі, подарунки,  діти поспішали додому з чудовим святковим настроєм.

     Хочемо привітати всіх жителів Солонянського району з Новорічними та Різдвяними святами.

З Новим роком сердечно вітаємо
І бажаємо Вам на Різдво:
Втіхи, радості, щастя безкрайого,
Щоби небо безхмарним було!

Дай Боже Вам любові і тепла,
Добра в сім'ї і затишку в оселі,
Щоб щастя світла музика текла
В різдвяні свята, щедрі і веселі!
Хай здійснює бажання рік Новий,
Хай ваше  життя процвітає,
З чудовим святом, радості і мрій
Ми щиро і сердечно  всіх жителів району  вітаєм!

                                                                                         Стеценко В., Тоцька В., учні 9 класу Малокалинівської НСЗШ.

 

Переглядів: 537 | Додав: lady | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика