Субота, 04.05.2024, 00:30
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2013 » Грудень » 17 » Тиждень права
17:03
Тиждень права
З 9 по 12 грудня в школі проходив тиждень права. Мета проведення тижня заключається в тому, щоб діти ще раз ознайомились з документами про права людини і стосовно цих документів вміли захистити свої права.
Учителем правознавства Подолкіною О. В. був складений план роботи на тиждень, на якому вона плідно співпрацювала разом з учнями школи. Першого дня було оголошено план роботи. Також цього дня 9 грудня, в переддень Міжнародного Дня прав людини в кожному класі був проведений єдиний урок „Права людини”, де учні разом зі своїми вчителями визначили свої права.
У вівторок 10 грудня стартував конкурс творчих робіт для учнів 9 – 11 класів «Мої права». Найкращу роботу виконала Філіпова Лілія, вона написала вірш про свої права
У середу 11 грудня відбувся захід „Кінозал для малюків”, де учні 1 – 4 класів переглянули фільм „Поведінка для малят”.
У 12 грудня в школі відбулось загальношкільне свято приурочене 70-й річниці визволення наших сіл від німецько-фашистських загарбників. На святі були присутні всі жителі сіл, сільська голова Муркович Л.І., ветеран ВВВ Фандєєв М.Г. Відбувся святковий концерт до цієї події.
І у п’ятницю пройшли учнівські дебати «Які особливості юридичної відповідальності неповнолітніх». Учні ознайомились з видами юридичної відповідальності, обговорили про права, які мають підлітки стосовно покарання за скоєні проступки. І переглянули фільм про перебування дітей у колонії для неповнолітніх.
Переглядів: 501 | Додав: tanyufa | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика