Субота, 04.05.2024, 12:42
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2013 » Жовтень » 20 » До 70-річчя визволення Сурсько-Михайлівки
17:03
До 70-річчя визволення Сурсько-Михайлівки

70 років минає з дня визволення України, Солонянщини та Сурсько-Михайлівки від фашизму. Учні 10 класу заздалегідь готувались до цього уроку. Працювали з довідковою літературою, відвідували людей, які були очевидцями цих подій – ветеранів Великої Вітчизняної війни. Так, на цей урок був запрошений Татара Іван Іванович. Він пройшов цей страшний і важкий шлях до омріяної людьми перемоги. Особлива подяка вчителю історії Біжко І.М. – керівнику гуртка «Літописець».

 Учні підготували виступи-доповіді від опитаних ними ветеранів. Учениця Стасюк Анна розповіла про тяжкі роки окупації нашого села Сурсько-Михайлівки.

 Баграмян Єльвіра розповідала, що в ході Великої Вітчизняної війни саме на території України відбувалися ключові битви за визволення Європи від фашизму.

 Шевченко Владислава підготувала виступ про шлях 47-ї гвардійської Нижньодніпровської Червонопрапорної дивізії, яка визволяла територію села та району від німецьких військ.

На цей урок також був запрошений і наш ветеран Татара Іван Іванович, але нажаль, за станом здоров’я він не зміг бути присутнім на заході. Тож учні від його імені готували виступи та розповіді про знаменні події.

Борох Н.В.

ЗДВР Сурсько-Михайлівської СЗШ

Переглядів: 582 | Додав: lady | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика