Субота, 04.05.2024, 09:17
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2013 » Жовтень » 4 » Вітаємо!
11:42
Вітаємо!
Шановні колеги! Вітаємо Вас з Днем вчителя! Педагогу потрібно бути трішки чарівником, щоб пробудити в серцях учнів спрагу знань, а часом - допомогти їм знайти свою дорогу в житті! Від усієї душі бажаємо Вам творити побільше добрих чудес, кожен день посміхатися і ніколи не сумувати!
Кожен рік Ви проводжаєте випускників, в успіхах яких чимала частка і Ваших праць, і зустрічаєте на шкільному порозі жовторотих новачків, яким відтепер будете учителем і другом ... Так нехай Ваше служіння освіті приносить блискучі результати, а Ви самі живіть довго і дуже щасливо!
Навчання - не жарти, однак без гумору настільки корисна для суспільства праця стає важкою. Нехай почуття цього самого гумору і терпіння допомагають брати будь-яку висоту в освіті дітей, не втрачаючи при цьому почуття щирої любові до своєї великої професії.
На ваших очах росте і набирається сил молода зміна, саме їм завтра доведеться ростити хліб, винаходити машини і вести всю країну вперед... А значить Ви виступаєте в ролі полководця молодих класних загонів, і ми бажаємо Вам величезних успіхів у підкоренні гранітних гір знань!
У День вчителя несуть Вам, шанованим і любимим педагогам квіти і вітання! Нехай Ваші класи будуть кращими з кращих, нехай Ваші підопічні будуть, як вихованці благородного інституту, а Ви серед них - як мудрий Арістотель!

Переглядів: 581 | Додав: lady | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика