Понеділок, 29.04.2024, 02:05
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2013 » Вересень » 26 » Конкурс есе "Я - європеєць"
12:51
Конкурс есе "Я - європеєць"

 У вересні стартував Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць» серед учнів 8-11 класів загальноосвітніх та вихованців позашкільних навчальних закладів України.

 

Організатори – Український державний центр позашкільної освіти спільно з Посольством Литовської Республіки в Україні, Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця».

 

Мета Конкурсу – привернення уваги до розвитку українсько-литовських відносин у різних сферах суспільного-життя, пропаганди європейських цінностей, демократичних принципів державного устрою, розвиток у дітей та молоді життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному, культурному та міжнародному житті країни, формування у молоді демократичних, європейських цінностей, розуміння прав і свобод людини, високих соціальних, культурних, освітніх стандартів, розуміння значущості ідеї єдності та дружби України і Литовської Республіки серед молодих учасників.

До участі в Конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх та вихованці позашкільних закладів освіти.

 

Конкурс передбачає три етапи:

  • І етап (районний, міський) проводиться з 1 вересня до 10 жовтня;
  • ІІ етап (регіональний) — з 10 до 18 жовтня;
  • ІІІ етап (Всеукраїнський) проводиться в заочній формі з 20 жовтня до 1 листопада.

 

Есе учасників Конкурсу має виражати індивідуальні погляди автора на запропоновану тему. Есеїстичному стилю притаманні образність, асоціативність мислення. Есе має межувати, з одного боку, зі статтею та літературним нарисом, з іншої – з власними роздумами.

 

Підсумки Конкурсу проводяться на кожному етапі. Переможці нагороджуються дипломами відповідних ступенів. Переможці Всеукраїнського Конкурсу нагороджуються дипломами і цінними подарунками. За рішенням всеукраїнського журі Конкурсу автори кращих робіт будуть запрошені до участі у Міжнародній поїздці до Литовської Республіки в рамках культурного обміну, який відбудеться у листопаді 2013 року.

 

Переглядів: 1771 | Додав: lady | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 андріана  
0
+380687998971

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика