Вівторок, 30.04.2024, 03:34
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2013 » Квітень » 15 » Єдиний урок пам'яті до 27-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС
18:22
Єдиний урок пам'яті до 27-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС
Минають роки після аварії на Чорнобильській АЕС. От вже минає двадцять сьома весна, а буде сорокова, шістдесята. Та біль не вщухає,а тривога не полишає людей. Вже з перших годин після аварії численні наші співвітчизники, не вагаючись, стали до боротьби з грізним і невидимим ворогом. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Народ України буде вічно пам'ятати своїх героїв-ліквідаторів і на підтвердження цього в Україні вже вкотре відзначається річниця аварії на Чорнобильській АЕС. На виконання наказу Департаменту освіти облдержадміністрації  від 10.04.2013 р. №283/0/212-13 в школах району 26 квітня 2013 року району пройде (першим уроком) Єдиний урок пам'яті "Чорнобиль не має минулого часу". З рекомендаціями ДОІППО щодо проведення заходів Ви можете ознайомитися, перейшовши за посиланням: /novyny/27-richcha_chornobilju-2013.doc 
 Про проведені заходи інформуйте методиста РНМК Грабко Т.А. до 29.04.2013 р. за електронною адресою: ShTaAn@i.ua. Інформація - це стислий виклад проведених заходів, формат файлу - Wоrd, фото у форматі JРG - окремо від тексту.
   Для підготовки до проведення вищезгаданих виховних заходів у розділі меню "Кейс заступника з виховної роботи - Орієнтири виховання - Екологічне виховання" розміщено розробку виховного заходу "Дзвони Чорнобиля", з досвіду роботи ЗДНВР, вчителя географії Криничанської СЗШ Гарус Л.М.
Переглядів: 818 | Додав: lady | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика