Вівторок, 30.04.2024, 05:30
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2013 » Квітень » 1 » Врятуйся сам-і навколо тебе врятуються тисячі
16:01
Врятуйся сам-і навколо тебе врятуються тисячі
    Шановні колеги!
    Відповідно до Листа Департаменту освіти і науки від 18.03.2013 №1225/0/211-13 «Про виконання рішення Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі від 31.01.2013 №33»  Вам необхідно організувати роз’яснювальну роботу з батьківською громадськістю стосовно здійснення контролю за доступом дітей до інтернет-сайтів, які містять інформацію з елементами насилля та жорстокості.
   Ми започатковуємо нову рубрику у меню сайту під назвою "Врятуйся сам-і навколо тебе врятуються тисячі", яка буде присвячена превентивним заходам і проектам в роботі з вихованцями. Назва нашої рубрики - це давньоримське прислів'я, що, на нашу думку, через століття не втратило свого мудрого змісту і для наших проблем. Перші матеріали присвячені темі безпечної роботи дітей в мережі Інтерет. Адже переважну частину користувачів Інтернету становлять діти та підлітки, які повністю не усвідомлюють загроз,що можуть чекати на них у віртуальному просторі. Тільки об'єднавши наші зусилля, зусилля батьків наших дітей, ми зможемо допомогти, захистити дітей від небезпек віртуального світу та навчитись правилам безпечного поводження у світовій мережі.
    Пропонуємо інформаційні та додаткові матеріали для організації роботи з даного питання переглянути у рубриці меню "Врятуйся сам-і навколо тебе врятуються тисячі"

Відпо

Від

Переглядів: 703 | Додав: lady | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Ольга Мінаєва  
0
Дуже актуальна і важлива тема в наш час

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика