Неділя, 05.05.2024, 23:26
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2012 » Грудень » 4 » Європейський КВК
18:18
Європейський КВК
Ви бували в Європі? Чи багато ви знаєте про неї? Ні? А учасники сьогоднішнього свята "Європейський КВК", перетворили зал ЦДЮТ на Європейську площу. До Європи -нашого спільного дому всіх присутніх запросили учасники 14 команд шкіл району: Солонянської СШ №1, Березнуватівської СШ, Жданівської СШ, Привільнянської СШ, Письмечівської СШ, Сурсько-Михайлівської СШ, Микільської-на-Дніпрі, Єлізарівської СШ, Василівської СШ -інтернату, Башмачанської СШ, Новопокровської СШ, Олександропільського НВК, Петриківської НСШ, Павлівської НСШ. 
Вони змагалися у двохмузичних конкурсах "Галопом по Європі" та "З миру по нотці, а Європі - пісня".Всі учасники свята відкривали для себе Європу разом. Це була захоплююча подорож у часі й просторі, під час якої відбувалося багато цікавих речей.
Діти продемонстрували свій артистизм, вокальні, хореографічні вміння, кмітливість, дотепність. Але всім відомо, що КВК - це перш за все - змагання. Всі учасники свята були нагороджені грамотами, а переможці отримали ще й цінні подарунки. Дякуємо за підготовку і організацію участі команд-учасників координаторам євроклубів, заступникам директорів шкіл з НВР, педагогам-організаторам, і, звісно, директорам шкіл. Окремі слова вдячності за організацію та проведення свята хочеться сказати на адресу колективу методистів ЦДЮТ на чолі з директором Л.С.Батаєвою.
Переглядів: 588 | Додав: lady | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика