П`ятниця, 19.04.2024, 04:22
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2017 » Квітень » 9 » Семінар-тренінг у Петриківській НСЗШ
16:56
Семінар-тренінг у Петриківській НСЗШ

У рамках реалізації річного плану роботи Солонянського РМК 6 квітня в Петриківській неповній загальноосвітній школі І – ІІ ступенів пройшов семінар-тренінг «Створення виховного середовища та умов для формування мотивації до здорового способу життя, збереження та зміцнення здоров'я". Педагогічний та учнівський колективи опорного закладу презентували власну Концепцію превентивного виховання дітей та молоді та шляхи її реалізації за участю представників дванадцяти закладів освіти району, серед яких були заступники директорів з виховної роботи та вчителі предмету "Основи здоров'я". Розглядалися такі питання: "Превентивність як складова виховання життєво компетентної особистості", "Аналіз моніторингових досліджень щодо ставлення молоді до протиправної поведінки".

Спершу гості школи стали учасниками Параду європейських країн, проведеного в рамках відзначення 60-ї річниці з нагоди підписання у Римі договорів про заснування Європейського економічного співтовариства та європейського співтовариства з атомної енергії.

А далі педагоги разом зі старшокласниками школи взяли участь в тренінзі "Мотивація учнів на здоровий спосіб життя".

Упродовж заходу гості спілкувалися з учнями-волонтерами, представниками учнівського самоврядування школи. Робота семінару відбувалася за безпосередньої участі учнів-журналівстів, учасників шкільного гуртка "Юні журналісти", які збирали матеріал для нового випуску шкільної газети "Шкільний Ехpress".   

Висновок,зроблений в кінці семінару був єдиний - тільки системний підхід до вирішення проблеми ціннісного ставлення підлітків до здорового способу життя може дати цілісне уявлення про шляхи її вирішення, забезпечити взаємодію між окремими ланками і фахівцямита надати нові можливості щодо реалізації профілактичних заходів. 

Переглядів: 740 | Додав: lady | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика