Четвер, 25.04.2024, 18:10
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2016 » Травень » 19 » Подвиг не має забуття!!
16:17
Подвиг не має забуття!!

9 травня 1945 року назавжди ввійшло в історію людства як День Перемоги у найбільшій і найкривавішій війні на нашій планеті. О 6 годині ранку про перемогу над гітлерівською Німеччиною сповістив по радіо диктор Юрій Левітан. Тому 9 травня вважається Днем Перемоги. Для українців, як і для всіх інших народів, війна була боротьбою за право на вільне життя, за свою землю, за гідне майбутнє.

Тому,щоб загадати ті страшні події і щоб вони ніколи не вібулися, 6 травня на базі Дзержинівського БК було проведено, учнями школи, свято до Дня Пам’яті та Примирення і Дня Перемоги над нацизмом в Європі.

Учні разом з класними керівниками підготували свято, зі сльозами на очах, сльозами смутку та сльозами радості. святковий концерт закінчився як завжди покладанням квітів до пам’ятника загиблому солдату та факельною ходою.

9 травня біля кожної меморіальної могили було проведено святкові мітинги, на яких були присутні ветерани ІІ світової війни. Традиційно свято відкрив голова сільської ради Московченко С. В., який передав слово учням школи і вони привітали всіх зі святом та пригадали страшні події з історії села.

Ми, нащадки воїнів-визволителів, завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей. Будемо ж гідні ратного і трудового подвигу наших батьків. Зробимо все від нас залежне, щоб розквітав, ставав красивішим і заможнішим рідний край. Нехай земля радує щедрим колосом, а чисте, мирне небо - сонячними погожими днинами, рясним, своєчасним дощем.

Переглядів: 519 | Додав: lady | Теги: Дзержинівська СШ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика