Субота, 20.04.2024, 11:23
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2016 » Квітень » 14 » Назавжди в пам'яті людській
17:01
Назавжди в пам'яті людській

11 квітня за рішенням Організації Об’єднаних Націй увесь світ відзначає Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів. У Павлівській НСЗШ були проведені заходи, пов’язані з цим днем. В рамках відзначення цієї пам’ятної дати  учні початкових класів зустрілися з Ушаковою О.Т..  Цікавою і змістовною була її розповідь про страшні події війни та ув'язнення учасником яких вона особисто була. 

На уроках історії учні 6-9 класів разом з вчителем Сівак Н.В. розглянули питання про визволення 11 квітня 1945 року в’язнів фашистських концтаборів Бухенвальд і Дора. Також були проведені інформаційні хвилинки «Якщо на землі є пекло…», «Фашистські табори смерті».

Діти переглянули документальні відеоролики про жахіття "таборів смерті". Учні вшанували пам'ять загиблих у фашистських концтаборах в роки Другої світової війни хвилиною мовчання. Видатний український поет Максим Тадейович Рильський писав: "Без минулого немає майбутнього", тому ми не можемо забувати власну історію, бо вона творить нас, є частиною нас самих, визначає наш майбутній шлях.

 

Переглядів: 373 | Додав: lady | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика