Четвер, 25.04.2024, 19:25
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2016 » Квітень » 1 » Будуємо школу для миру й любові
14:07
Будуємо школу для миру й любові

Ось нарешті ми дочекалися весни та весняних канікул.  Якщо для школяриків канікули - це можливість відпочити та набратися сил, то для педагогів - це час попрацювати над вдосконаленням своїх професійних навичок, розвитку своїх компетентностей. 22 березня 2016 року в затишних стінах Новопокровської СЗШ зібралися 16 педагогів: активних, вмотивованих, креативних, готових до рішучих дій.

А саме: 13 керівників шкільних методичних об'єднань класних керівників (Білоус Р.І. (Березнуватівська СЗШ), Бичковська Н.П. (Дзержинівська СЗШ), Багорко Т.М. (Криничанська СЗШ), Булигіна С.А. (Мопрівська СЗШ), Нікітчук О.А. (Новопокровська СЗШ), Янишівська А.С. (Олександропільський НВК), Пивоварова Л.М. (Письмечівська СЗШ), Дірша І.Б. (Котлярівська НСЗШ), Борисова Т.В. (Миропільська НСЗШ), Арловська Н.В. (Новомар'ївська НСЗШ), Сівак Н.В. (Павлівська НСЗШ), Овдієнко В.М. (Петриківська НСЗШ)) та 2 заступника директорів шкіл з виховної роботи (Панкова О.П. (Новопокровська СЗШ) та Догонова С.В. (Незабудинська СЗШ)) так званої "Новопокровської зони". Під керівництвом тренера (методиста Солонянського РНМК Грабко Т.А.) вони стали учасниками тренінгового заняття "Соціалізація особистості як соціально-педагогічний процес. Будуємо школу для миру й любові".

Захід було проведено в рамках реалізації районного методичного веб-квест проекту "Допомога учням в оволодінні стратегією життєвого проектування та самореалізації особистості", який було започатковано для втілення обласного науково-методичного проекту "Освітні стратегії соціалізації особистості громадянського суспільства".

В процесі роботи керівники ШМО виконали практичні завдання, що в майбутньому стануть у нагоді при сприйнятті, навчанні та вихованні учнів.

Учасники тренінгу розвинули свої вміння знаходити декілька способів вирішення проблемних ситуацій, визначати найбільш раціональні варіанти, обгрунтовувати свій вибір,

а також удосконалили навички роботи в команді, тобто навички командного рішення проблем, а також "позбутися" своїх проблем та негараздів, що заважають в роботі. 

А тренер змогла перевірити готовність педагогів-виховників до створення комфортних умов успішної соціалізації учнівської молоді.

"Емоційною крапкою" заходу стала створена вчителями педагогічна "флотилія". "Наш шкільний символ – це кораблик, який попливе по бурхливих морях та океанах нашої освітянської діяльності. Я бажаю Вам попутного вітру, спокійного плавання і всього найкращого. А також, що ми завжди пам’ятали ці заповіді вчителя, які допоможуть нам у нелегкій, як ми сьогодні переконалися, педагогічній роботі. Творчих Вам успіхів у вихованні підростаючого покоління!", побажала патисипантам наостанок Тетяна Анатоліївна. 

Велика вдячність гостинним господарям навчального закладу - адміністрації школи, які змогли створити комфортні умови для плідної роботи учасників районного методичного заходу. Прикро, що адміністрації Єлізарівської СШ та Промінської НСШ не забезпечили участь представників своїх закладів у методичному заході.

Переглядів: 502 | Додав: lady | Теги: соціалізація, Новопокровська СЗШ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика