Середа, 24.04.2024, 06:25
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2016 » Березень » 10 » Районний семінар ЗДВР
17:02
Районний семінар ЗДВР

Наприкінці лютого у Тритузнянському НВК відбувся районний семінар заступників директорів шкіл з виховної роботи на тему  "Управлінська діяльність адміністрації школи та педагогічного колективу навчального закладу щодо створення умов для успішної соціалізації учнів, попередження негативних проявів в учнівському середовищі". Гостей вітали керівництво закладу та школярі, вбрані у національні костюми.

Потім була екскурсія закладом під час якої учасники заходу познайомилися зі славною історією школи, дякуючи вчителю-ветерану педагогічної праці Бойко Олександрі Миколаївні,

з гордістю навчального закладу - олімпійською чемпіонкою, випускницею Баралей Ю.Ю., завдяки її батькам - Ірині Миколаївні та Юрію Юрійовичу. Спостерігаючи за виступами Юлії, гості співпереживали, вболівали за юну чемпіонку, на очі наверталися сльози, коли бачили як складно дівчині вдавалося здолати іменитих суперників, та серце наповнялося гордістю під час звучання державного гімну України на честь переможниці.

Талановиті ручки та вправні пальчики школярів виготовили безліч експонатів, що були представлені на виставці-презентації. До уваги педагогів було представлено інсценізацію "Герої не вмирають" під час якої хвилиною мовчання було вшановано пам'ять Героїв Небесної Сотні. Заступник директора школи Кутова Олена Анатоліївна прочитала власний твір, присвячений Героям, що воюють та загинули під час кривавих подій АТО на Сході України. 

Хаджиєва Марина Миколаївна ЗДНВР Тритузнянського НВК презентувала гостям виховну систему школи під назвою «8 кроків у майбутнє». Виступ методиста Солонянського РНМК Грабко Т.А. був присвячений "Теорії поколінь" та особливостям сучасних дітей і способам налагодження співпраці між різними поколіннями у соціумі. Заступник директора Петриківської НСЗШ Соловей Любов Єгорівна презентувала Міжнародний превентивний проект «Захисти себе від ВІЛ» та поділилася досвідом  роботи в даному проекті.

Після практичного модуля на гостей чекав креативний модуль який складався з трьох майстер-класів з виготовлення сувенірів для учасників АТО.

Допомагали проводити майстер-класи і учні школи і їх батьки.

Заключним акордом семінару став фольклорний виховний захід "На Івана, на Купала".

Підводячи підсумки, учасники семінару зазначили, що адміністрації та педагогічному колективу Тритузнянського НВК вдалося ознайомити гостей з виховною системою закладу освіти, спрямованою на виховання активної особистості, яка має вміння та навички самоконтролю, самооцінки та прагне до саморозвитку і здатна реалізуватися в соціумі, а також продемонструвати різновиди практичних, нестандартних завдань, що сприяють формуванню і розвитку соціально зрілої, творчої особистості з усвідомленою громадянською позицією, почуттям національної самосвідомості, підготовленої до дії в умовах невизначеності, в оточенні глобальних проблем та викликів.

З матеріалами семінару ЗДВР можна ознайомитися на сайті методичного веб-квест проекту "Допомога учням в оволодінні стратегією життєвого проектування та самореалізації особистості"  у розділі "Група №3".

Переглядів: 497 | Додав: lady | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика