Четвер, 09.05.2024, 10:40
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

ДДТ - дитячих  душ  творці


Головна » 2013 » Січень » 7 » Новорічне свято для творчообдарованих дітей та лідерів дитячих осередків та учнівського самоврядування
16:37
Новорічне свято для творчообдарованих дітей та лідерів дитячих осередків та учнівського самоврядування

Зима цього року прийшла напрочуд вчасно. А разом з нею прийшли новорічні свята, до яких необхідно було підготуватися заздалегідь. Для цього методисти ЦДЮТ організували конкурси "Букет замість ялинки" та "Сніг чарівний у вальсі кружляє". Святкові новорічні заходи традиційно проходять у актовій залі, тому тут можна спостерігати всі "старання" учнів шкіл з усього району. Стелю зали прикрашають тендітні сніжинки-танцівниці (майстерно виконані конкурсантами), вони невпинно кружляють в повітрі, тому настрій в оточуючих по-справжньому новорічний! Око чарують не аби які красуні-"ялинки",виготовлені в різних техніках, з різних матеріалів, що утворюють єдину композицію. Гігантський Сніговик, над яким працювали учні молодших класів Солонянської СШ№1 під керівництвом вчительки Тищенко Т.Г. - справжнє чудо. Йому дісталася "місія" - стерегти новорічні подарунки, що заховані під ялинкою.

І ось в такому мережаному, святково прикрашеному залі  4 січня пройшло свято  для творчо-обдарованих дітей та лідерів дитячих осередків. Його майстерно підготували методисти районного ЦДЮТ Козлова Н.В., Руденко Г.А., Хрипко Л.В. Сценарій було побудовано на сюжетах казок, але так би мовити "на новий лад". Головними героями казки були Домовичок Васька (у виконанні педагога-організатора Солонянської СШ №2 Захарової К.С.) та Бабуся-казкарка (цю роль майстерно виконала Крючкова Т.В., старша вожата Василівської СШ-інтернату). До речі, глядачі були не пасивними спостерігачами, а взяли активну участь у виставі. У ході казкового дійства дітвора перевтілювалася і в Білосніжку, і в Вакулу, і в Бабу-Ягу, і в Кощія, і в Золоту рибку ( перелік ролей нескінченний). Всі учасники вистави довели, що вони - справді талановиті, винахідливі, активні, креативні представники учнівських колективів шкіл нашого району. Закінчилася вистава святковим столом з солодощами та фруктами.

Переглядів: 615 | Додав: lady | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Меню сайту
Календар
Готуємось до...
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика